Przedszkolaki proszą o głosy PDF Drukuj Email

2_800x600       1_800x600

Wielki konkurs ekologiczny dla przedszkoli

"Lasy to życie - chrońmy je"

Przedszkolaki z Oddziału Przedszkolnego przy ZS w Brzózie Królewskiej wzięły udział w eko-konkursie.

Dzieci pod opieką nauczycieli (A. Kuczek, J. Zygmunt) wykonały 2 prace:
  1. STOP ODPADOM W LESIE
  2. LAS TĘTNIĄCY ŻYCIEM

Głosowanie na prace konkursowe rozpoczęło się w dniu 17 października 2011 o godzinie 1200 i będzie trwało do godziny 2359 dnia  24 października 2011.

Na prace konkursowe może głosować każda osoba będąca zalogowanym użytkownikiem serwisu Buliba.pl.

Nagrody w Konkursie

1. Nagrody dla laureatów konkursu wyłonionych podczas głosowania internautów:
Miejsce I
Sklepik z ladą i 3 skrzynki warzyw i owoców ufundowane przez firmę NOVUM Wyposażenie Placów Zabaw Sławomir Chmieliński
Miejsce II
Komoda z podestem oraz czterema nakładkami z serii VOX Young Users ufundowana przez Meble Vox Sp. z o. o.
Miejsce III
Mały stragan drewniany i 3 skrzynki warzyw i owoców ufundowane przez firmę NOVUM Wyposażenie Placów Zabaw Sławomir Chmieliński
Miejsca IV-VII
Zestaw klocków Lego Mobilna jednostka policji
VIII-X
Zestaw klocków Zestaw Karmienie w ZOO

Głosowanie w konkursie odbywa się według następujących zasad:
1) W głosowaniu może wziąć udział osoba będąca zarejestrowanym użytkownikiem serwisu Buliba.pl;
2) Jedna osoba, będąca użytkownikiem serwisu Buliba.pl, może oddać dziennie 6 głosów na 6 różnych prac konkursowych;
3) Z jednego adresu IP można oddać na jedną pracę maksymalnie 3 głosy dziennie;
4) Organizator Konkursu ma prawo usunąć część głosów oddanych na pracę, gdy zachodzi podejrzenie, iż zostały one oddane w sposób uznany przez Organizatora Konkursu za nieuczciwy (maskowanie lub zmiana adresu IP komputera);
5) Organizator Konkursu ma prawo do zablokowania możliwości głosowania użytkownikowi, gdy zachodzi podejrzenie, iż stosuje on zabiegi mające na celu podwyższenie liczby punktów dla danej pracy, o ile zostaną one uznane przez Organizatora Konkursu za nieuczciwe (maskowanie lub zmiana adresu IP komputera);

Głosować można pod linkiem: http://www.buliba.pl/konkursy/wielki-konkurs-ekologiczny-2011/logowanie.html